Publication type: Book part
Type of review: Not specified
Title: Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Kakao und Kakaogetränke
Authors: Krapf, Tamara
Gantenbein-Demarchi, Corinne
Published in: Handbuch Lebensmittelhygiene
Editors of the parent work: Alter, Thomas
Kleer, Josef
Kley, Fritz
Issue Date: 2009
Edition: 20. Auflage
Publisher / Ed. Institution: Behr
Publisher / Ed. Institution: Hamburg
ISBN: 3-89947-194-6
978-3-89947-194-6
Language: German
Subject (DDC): 663: Beverage technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/7242
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Krapf, T., & Gantenbein-Demarchi, C. (2009). Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Kakao und Kakaogetränke. In T. Alter, J. Kleer, & F. Kley (eds.), Handbuch Lebensmittelhygiene (20. Auflage). Behr.
Krapf, T. and Gantenbein-Demarchi, C. (2009) ‘Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Kakao und Kakaogetränke’, in T. Alter, J. Kleer, and F. Kley (eds) Handbuch Lebensmittelhygiene. 20. Auflage. Hamburg: Behr.
T. Krapf and C. Gantenbein-Demarchi, “Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Kakao und Kakaogetränke,” in Handbuch Lebensmittelhygiene, 20. Auflage., T. Alter, J. Kleer, and F. Kley, Eds. Hamburg: Behr, 2009.
KRAPF, Tamara und Corinne GANTENBEIN-DEMARCHI, 2009. Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Kakao und Kakaogetränke. In: Thomas ALTER, Josef KLEER und Fritz KLEY (Hrsg.), Handbuch Lebensmittelhygiene. 20. Auflage. Hamburg: Behr. ISBN 3-89947-194-6
Krapf, Tamara, and Corinne Gantenbein-Demarchi. 2009. “Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Kakao und Kakaogetränke.” In Handbuch Lebensmittelhygiene, edited by Thomas Alter, Josef Kleer, and Fritz Kley, 20. Auflage. Hamburg: Behr.
Krapf, Tamara, and Corinne Gantenbein-Demarchi. “Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel Kakao und Kakaogetränke.” Handbuch Lebensmittelhygiene, edited by Thomas Alter et al., 20. Auflage, Behr, 2009.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.