Publication type: Conference other
Type of review: Peer review (abstract)
Title: Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors
Authors: Cabaset, S.
Sych, J.
Brombach, C.
Conference details: 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018
Issue Date: 2018
Language: English
Subject (DDC): 613.2: Dietetics
664: Food technology
URI: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/8250
Fulltext version: Published version
License (according to publishing contract): Licence according to publishing contract
Departement: Life Sciences and Facility Management
Organisational Unit: Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI)
Appears in collections:Publikationen Life Sciences und Facility Management

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Cabaset, S., Sych, J., & Brombach, C. (2018). Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors. 55. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018.
Cabaset, S., Sych, J. and Brombach, C. (2018) ‘Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors’, in 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018.
S. Cabaset, J. Sych, and C. Brombach, “Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors,” in 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018, 2018.
CABASET, S., J. SYCH und C. BROMBACH, 2018. Barriers towards food innovation for seniors : an exploratory study on perceptions of Swiss-German healthy independent seniors. In: 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018. Conference presentation. 2018
Cabaset, S., J. Sych, and C. Brombach. 2018. “Barriers towards Food Innovation for Seniors : An Exploratory Study on Perceptions of Swiss-German Healthy Independent Seniors.” Conference presentation. In 55. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018.
Cabaset, S., et al. “Barriers towards Food Innovation for Seniors : An Exploratory Study on Perceptions of Swiss-German Healthy Independent Seniors.” 55. Wissenschaftlicher Kongress Der Deutschen Gesellschaft Für Ernährung, Stuttgart, Deutschland, 7.-9. März 2018, 2018.


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