Publication type: | Book part |
Type of review: | Not specified |
Title: | Abnabeln und Erstuntersuchung durchführen |
Authors: | Putscher-Ulrich, Claudia Oberndörfer, Petra Katrin |
Published in: | Skills für Hebammen; Bd. 3: Neugeborenes |
Page(s): | 11 |
Pages to: | 44 |
Issue Date: | 2013 |
Publisher / Ed. Institution: | hep-Verlag |
Publisher / Ed. Institution: | Bern |
ISBN: | 978-3-03905-950-8 |
Language: | German |
Subject (DDC): | 618: Gynecology, obstetrics and midwifery |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/9085 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | School of Health Sciences |
Organisational Unit: | Institute of Midwifery and Reproductive Health (IHG) |
Appears in collections: | Publikationen Gesundheit |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Putscher-Ulrich, C., & Oberndörfer, P. K. (2013). Abnabeln und Erstuntersuchung durchführen. In Skills für Hebammen; Bd. 3: Neugeborenes (pp. 11–44). hep-Verlag.
Putscher-Ulrich, C. and Oberndörfer, P.K. (2013) ‘Abnabeln und Erstuntersuchung durchführen’, in Skills für Hebammen; Bd. 3: Neugeborenes. Bern: hep-Verlag, pp. 11–44.
C. Putscher-Ulrich and P. K. Oberndörfer, “Abnabeln und Erstuntersuchung durchführen,” in Skills für Hebammen; Bd. 3: Neugeborenes, Bern: hep-Verlag, 2013, pp. 11–44.
PUTSCHER-ULRICH, Claudia und Petra Katrin OBERNDÖRFER, 2013. Abnabeln und Erstuntersuchung durchführen. In: Skills für Hebammen; Bd. 3: Neugeborenes. Bern: hep-Verlag. S. 11–44. ISBN 978-3-03905-950-8
Putscher-Ulrich, Claudia, and Petra Katrin Oberndörfer. 2013. “Abnabeln und Erstuntersuchung durchführen.” In Skills für Hebammen; Bd. 3: Neugeborenes, 11–44. Bern: hep-Verlag.
Putscher-Ulrich, Claudia, and Petra Katrin Oberndörfer. “Abnabeln und Erstuntersuchung durchführen.” Skills für Hebammen; Bd. 3: Neugeborenes, hep-Verlag, 2013, pp. 11–44.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.