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2010Verderbsbild Fadenziehen in BackwarenHuber, Jeanine; Freimüller-Leischtfeld, Susette; Schwander, Stephanie; Kuhn, Roger; Kleinert, Michael, et al
2010The Bread Flavor Wheel : the key to speaking the same language as your customers!Cook, Stella; Kleinert, Michael
2010Measuring partition coefficients of VOCs and their temperature dependence by dynamic stripping and proton-transfer reaction time-of-flight mass spectrometryWieland, Flurin; Gloess, Alexia N.; Yeretzian, Chahan
2010Warenkunde BrotaromaKräling, Werner; Kleinert, Michael
20109th international olive oil award - Zurich 2010Bongartz, Annette
Feb-2009Sagen können wie es schmeckt : ein neues innovatives Aromarad hilft die Sprachlosigkeit bei der Beschreibung von Brotgeschmack zu überwindenKleinert, Michael; Bongartz, Annette; Raemy, Esther
2009Expression of multidisciplinary flavor science : research highlights from the 12th Weurman SymposiumBlank, Imre; Wüst, Matthias; Yeretzian, Chahan
2009Profis testen Olivenöl : QualitätsprüfungBongartz, Annette
2009Untersuchungen zum Salzgehalt und zur Konsumentenakzeptanz von salzreduzierten WeizenbrotenKleinert, Michael; Spitz, Marco; Brugger, Christine; Fratus, Fabio
2009Fadenziehende Bacillus-Stämme auf Getreide : Früherkennung möglich?Huber, Jeanine; Kuhn, Roger; Kleinert, Michael; Gantenbein-Demarchi, Corinne
2009Lebensmittel nicht tierischer Herkunft : Kapitel SüsswarenGantenbein-Demarchi, Corinne; Krapf, Tamara
20098th international olive oil award - Zurich 2009Bongartz, Annette
2009Language of bread : expertview - bread flavoursKleinert, Michael; Cook-Gummery, Stella
2008Expression of multidisciplinary flavour science proceedings of the 12th Weurman Symposium : Interlaken, Switzerland, July 2008Blank, Imre; Wüst, Matthias; Yeretzian, Chahan
2007Olfaction, where nutrition, memory and immunity intersectGerman, J. Bruce; Yeretzian, Chahan; Tolstoguzov, Vladimir B.
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