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Issue DateTitleInvolved Person(s)
2022Cocoa post-harvest process practices on a small-farm level in EcuadorStreule, Stefanie; Freimüller Leischtfeld, Susette; Galler, Martina; Miescher Schwenninger, Susanne
15-May-2024Effect of pod storage and drying temperature on fermentation dynamics and final bean quality of Cacao Nacional in EcuadorStreule, Stefanie; Freimüller Leischtfeld, Susette; Chatelain, Karin; Miescher Schwenninger, Susanne
3-Jun-2022Erfahrungsbericht aus Ecuador : Einblick in gängige traditionelle Fermentations- und Trocknungspraktiken auf Kleinbauern-EbeneStreule, Stefanie; Freimüller Leischtfeld, Susette; Miescher Schwenninger, Susanne
2015Gesteigerte Wertschöpfung der Kakaofrucht : Masterarbeit zur Gewinnung und Vermarktung möglicher Kakaopulpen-Produkte in HondurasStreule, Stefanie; Müller, Claudia; Buchli, Jürg
2016Gewinnung und Verwertung von Kakaopulpe in HondurasMüller, Claudia; Streule, Stefanie; Brechbühler Peskova, Marie; Buchli, Jürg
7-Feb-2024Insights in current Ecuadorian cocoa post-harvesting processes : process variations and impact on cocoa bean qualityStreule, Stefanie
Jun-2022Monitoring of cocoa post-harvest process practices on a small-farm level at five locations in EcuadorStreule, Stefanie; Freimüller Leischtfeld, Susette; Galler, Martina; Miescher Schwenninger, Susanne
30-Dec-2023Variations in Ecuadorian cocoa fermentation and drying at two locations : implications for quality and sensoryStreule, Stefanie; Freimüller Leischtfeld, Susette; Galler, Martina; Motzer, Dominik; Poulose-Züst, Monja, et al