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Issue DateTitleInvolved Person(s)
2019Intake of processed meat and association with sociodemographic and lifestyle factors in a representative sample of the Swiss populationSych, Janice; Kaelin, Ivo; Gerlach, Fabienne; Wróbel, Anna; Le, Thu, et al
Feb-2016Intelligente und smarte VerpackungenYildirim, Selçuk; Röcker, Bettina
2022Interventionen zur Förderung einer klimabewussten ErnährungBerger, Verena; Müller, Claudia
Mar-2022Interventionen zur Förderung einer klimabewussten Ernährung : ein Feldexperiment in städtischen VerpflegungsbetriebenBerger, Verena; Müller, Claudia; Egeler, Gian-Andrea; Bradford, Sebastian; Stucki, Matthias
16-Jun-2022Investigation of alcohol-drinking levels in the Swiss population : differences in diet and associations with sociodemographic, lifestyle and anthropometric factorsBae, Dasom; Wróbel, Anna; Kaelin, Ivo; Pestoni, Giulia; Rohrmann, Sabine, et al
2020Investigation of processed meat consumption from the National Nutritional Survey menuCH and ecological data for colorectal cancer incidence in SwitzerlandSych, Janice; Kaelin, Ivo; Inanir, Dilara; Faeh, David; Pestoni, Giulia, et al
2015Is adolescent body weight associated with parental beliefs about overweight, attitudes towards food, and the home environment?Krömker, Dörthe; Stolberg, Andreas; Müller, Claudia; Tian, Zhe; Parlesak, Alexandr
23-Dec-2020Isolation of a novel lytic bacteriophage against a nosocomial methicillin-resistant Staphylococcus aureus belonging to ST45Pertics, Botond Zsombor; Szénásy, Dalma; Dunai, Dániel; Born, Yannick; Fieseler, Lars, et al
Dec-2018Kakaopulpe : Rohmaterial mit PotentialMüller, Claudia; Müller, Nadina
2014Kalorienzufuhr sinkt – Übergewicht steigt : Versuch der Erklärung eines ParadoxonsClauss, Anne Sophie; Brombach, Christine
2008Kein Öl ist gleich wie ein anderesBongartz, Annette
Nov-2021Key odorants of cocoaChetschik, Irene
Mar-2022Klimabewusste und ausgewogene Ernährung in städtischen Verpflegungsbetrieben : Erarbeitung eines Menü-Sets mit nachhaltigen Mittagsmahlzeiten für Personalrestaurants und AlterszentrenMüller, Claudia; Berger, Verena; Egeler, Gian-Andrea; Bradford, Sebastian; Stucki, Matthias
2015Knowledge and awareness of relevant aspects of folate/folic acid among young men and women in SwitzerlandSych, Janice Marie; Baumer, Beatrice; Steinemann, Nina; Küttel-Wuillemin, Martina; Bärlocher, Kurt, et al
13-Aug-2020Kochen und essen während des LockdownsHemmi, Nina; Brombach, Christine
2012Kombination der Maischegärung mit einer Macération carboniqueFlüeler, Thomas; Bernath, Konrad
2015Kriterien zur Beurteilung für das an Kinder gerichtete Lebensmittelmarketing : EndberichtBaumer, Beatrice; Brombach, Christine; Knöbel, Henriette; Lipp, Beatrice; Sych, Janice Marie
1-Mar-2017"Der Küchengarten - (H)Ort für gesundes Essen" : Keynote gehalten an der 51. Gartenbauwissenschaftlichen JahrestagungBrombach, Christine
Nov-2017Der Küchengarten : (H)Ort für gesundes EssenBrombach, Christine; Kasten, Friederike
12-May-2018Küchengarten und (H)Ort für gesundes EssenBrombach, Christine