Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Person
Title
Issue Date
ZHAW Projects
Organisational Unit
Publication Type
Subject (DDC)
Subject
Keywords for Webfeeds
Series
ZHAW Magazines
Language
Deutsch
English
Sign on to:
My workspace
Receive email
updates
Edit Profile
ZHAW digitalcollection
Browsing by Organisational Unit Institut für Lebensmittel- und Getränkeinnovation (ILGI)
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Metadata reports
CSV (short)
RIS
BibTeX
Showing results 271 to 290 of 639
< previous
next >
Issue Date
Title
Involved Person(s)
2015
Gesteigerte Wertschöpfung der Kakaofrucht : Masterarbeit zur Gewinnung und Vermarktung möglicher Kakaopulpen-Produkte in Honduras
Streule, Stefanie
;
Müller, Claudia
;
Buchli, Jürg
2014
Gesundes Altern : erste Erkenntnisse der SENPAN-Studie, dem "Wädenswiler Seniorenpanel"
Clauss, Anne Sophie
;
Brombach, Christine
Feb-2017
Gesundheit, unser wichtigstes Gut
Brombach, Christine
2015
Gesundheitliche Aspekte des Fleischkonsums
Battaglia Richi, Evelyne
;
Baumer, Beatrice
;
Conrad, Beatrice
;
Darioli, Roger
;
Schmid, Alexandra
, et al
2016
Gewinnung und Verwertung von Kakaopulpe in Honduras
Müller, Claudia
;
Streule, Stefanie
;
Brechbühler Peskova, Marie
;
Buchli, Jürg
2015
Gleiche Chancen für alle Kinder? : Stärkung eines gesunden Ernährungsstils
Brombach, Christine
2014
Global food legislation : an overview
Kirchsteiger-Meier, Evelyn
;
Baumgartner, Tobias
23-Sep-2020
Graphene derivatives in biopolymer-based composites for food packaging applications
Barra, Ana
;
Santos, Jéssica D. C.
;
Silva, Mariana R. F.
;
Nunes, Cláudia
;
Ruiz-Hitzky, Eduardo
, et al
28-Sep-2016
Grosseltern - Eltern -Kinder. Ernährungsverhalten im Verlauf von drei Generationen
Brombach, Christine
14-Nov-2013
Guiding the development of multi-functional ingredients for bakery products : an overview
Sych, Janice Marie
;
Kinner, Mathias
;
Popp, Martin
;
Miescher Schwenninger, Susanne
;
Bongartz, Annette
, et al
2015
Habemus oleum
Bongartz, Annette
;
Popp, Martin
;
Schneller, Reinhard
7-Aug-2020
HACCP aus lebensmittelrechtlicher Sicht mit Fokus auf Validierung und Verifizierung
Kirchsteiger-Meier, Evelyn
5-May-2022
HACCP, Lebensmittelsicherheitskultur : Entwicklungen auf Ebene des Codex Alimentarius und im Lebensmittelrecht
Kirchsteiger-Meier, Evelyn
2017
Hairy jumbo phages of Enterobacteriaceae
Buttimer, Collin
;
Born, Yannick
;
Hendrix, Hanne
;
Oliveria, Hugo
;
McAuliffe, Olivia
, et al
2010
Halal - islamkonforme Lebensmittel
Kirchsteiger-Meier, Evelyn
;
Styger, Beat
2017
Haptische Sensorik als Dolmetscherin für mehr Kundenzufriedenheit
Huber, Petra
Sep-2014
"Harmony" of extra virgin olive oils (EVOOs)
Popp, Martin
;
Bongartz, Annette
4-Oct-2016
Hauswirtschaft und Dienstleistungen im Kontext von...ambulanter Mahlzeitenversorgung am Beispiel der Schweiz
Brombach, Christine
2015
Health risks associated with meat consumption : a review of epidemiological studies
Battaglia Richi, Evelyne
;
Baumer, Beatrice
;
Conrad, Beatrice
;
Darioli, Roger
;
Schmid, Alexandra
, et al
15-Aug-2013
Healthy aging : first insights from the SENPAN-Study, the Wädenswil senior panel
Brombach, Christine
;
Clauss, Anne Sophie
;
Kinner, Julia
;
Bongartz, Annette
;
Böhm, Volker