Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Person
Title
Issue Date
ZHAW Projects
Organisational Unit
Publication Type
Subject (DDC)
Subject
Keywords for Webfeeds
Series
ZHAW Magazines
Language
Deutsch
English
Sign on to:
My workspace
Receive email
updates
Edit Profile
ZHAW digitalcollection
Browsing by Keywords for Webfeeds LM-Prozessentwicklung
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Metadata reports
CSV (short)
RIS
BibTeX
Showing results 1 to 20 of 54
next >
Issue Date
Title
Involved Person(s)
1999
Anthocyangehalt der Traubenbeeren als Parameter zur Bestimmung der Traubenqualität und der Extraktionsintensität
Bernath, Konrad
;
Flüeler, Thomas
;
Bättig, Hans
;
Rudnicki, Fritz
;
Pfliehinger, Marco
, et al
2020
Apfelweine mit Hopfen : Veränderung der sensorischen Wahrnehmung
Beck, Tom
;
Häfele, Martin
;
Flüeler, Thomas
;
Gerber, Oliver
2020
Aromaverluste in Obstsaft und Obstwein durch Schönung und Filtration
Mathis, Beat
;
Häfele, Martin
;
Flüeler, Thomas
;
Gerber, Oliver
2005
Bedeutung des Trübungs- und Feststoffmanagement für die Weinbereitung
Hühn, Tilo
;
Bernath, Konrad
;
Flüeler, Thomas
;
Fiselier, Kathrin
;
Galli, Jérôme
, et al
2010
Bildung von Prozessaromen bei der Thermovinifikation
Flüeler, Thomas
21-Feb-2018
Chocolate, chocolate-like products, chocolate construction kit and methods for preparing the same
Hühn, Tilo
26-Apr-2017
Cocoa bean processing methods and techniques
Hühn, Tilo
;
Laux, Roland
21-Feb-2018
Cocoa extracts, cocoa products and methods of manufacturing the same
Hühn, Tilo
21-Feb-2018
Cocoa fruit processing methods and cocoa products obtained by the same
Hühn, Tilo
21-Feb-2018
Cocoa products based on unfermented cocoa beans and methods for preparing the same
Hühn, Tilo
23-Apr-2014
Coffee process
Hühn, Tilo
;
Laux, Roland
1-Dec-2020
Die (des)informierte Gesellschaft
Hühn, Tilo
2012
Development of a novel functional drink containing Aronia (Aronia melanocarpa) for the aging population
Sych, Janice Marie
;
Hühn, Tilo
;
Brombach, Christine
;
Good, Stephanie
;
Brunner, Urs
1996
Einfluss der Temperaturführung und Abpresszeitpunkt auf Ostschweizer Blauburgunder
Flüeler, Thomas
;
Bernath, Konrad
2004
Einfluss von oenologischen Massnahmen auf das Reifungspotenzial von Wein
Bernath, Konrad
;
Flüeler, Thomas
;
Hühn, Tilo
1997
Einflussfaktoren der vorzeitigen und untypischen Weinalterung
Hühn, Tilo
;
Sponholz, Wolf-Rüdiger
;
Gafner, Jürg
2016
Energieeffizienz des Brotbackprozesses
Buchli, Jürg
;
Aus der Au, Philipp
;
Kinner, Mathias
;
Kleinert, Michael
2016
Energieeffizienz des Brotbackprozesses : Teil 2
Buchli, Jürg
;
Aus der Au, Philipp
;
Kinner, Mathias
;
Kleinert, Michael
2013
Energiesparen durch Energiebenchmark
Buchli, Jürg
2002
Extraktionspotenzial roter Trauben : Bedeutung des Anbaus und Auswirkungen auf die Weinqualität
Flüeler, Thomas