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Issue DateTitleInvolved Person(s)
21-Aug-2019Ohmic heating - a novel approach for gluten-free bread bakingBender, Denisse; Gratz, Maximilian; Vogt, Silvan; Fauster, Thomas; Wicki, Beata, et al
Jun-2019Optimization of the gas composition for an extended shelf life of fresh shiitake (Lentinula edodes) stored at room temperatureMiescher, Susanna; Yildirim, Selçuk
2014Overweight and obesity : a history of diet - results of a study with adolescents from a psychosocial perspective in GermanyKrömker, Dörthe; Stolberg, Andreas; Eierdanz, F.; Müller, Claudia; Parlesak, Alexandr
May-2016Ökobilanz von Schweizer Wein aus ÖLN- und biologischer ProduktionWettstein, Sarah; Schumacher, Peter; Buchli, Jürg; Stucki, Matthias; Meier, Matthias Samuel
12-Jan-2016Ökobilanz von Schweizer Wein aus PIWI-RebsortenWettstein, Sarah; Schumacher, Peter; Buchli, Jürg; Meier, Matthias Samuel; Stucki, Matthias
2-Jan-2024Potential of lactic acid bacteria and Bacillus spp. in a bio-detoxification strategy for mycotoxin contaminated wheat grainsMischler, Sandra; André, Amandine; Freimüller Leischtfeld, Susette; Müller, Nadina; Chetschik, Irene, et al
15-Sep-2023Proteinhaltige Lebensmittel im Vergleich – eine Datenbank hilft weiterMüller, Claudia
2015Pulverbasierter 3D Druck im Bereich FoodBuchli, Jürg
2018Purified exopolysaccharides from Weissella confusa 11GU-1 and Propionibacterium freudenreichii JS15 act synergistically on bread structure to prevent stalingTinzl-Malang, S.; Grattepanche, F.; Rast, P.; Sych, Janice Marie; Lacroix, C.
9-Apr-2020Purified exopolysaccharides from Weissella confusa 11GU-1 and Propionibacterium freudenreichii JS15 act synergistically on bread structure to prevent stalingTinzl-Malang, Saskia Katharina; Grattepanche, Franck; Rast, Peter; Fischer, Peter; Sych, Janice Marie, et al
2018Quels sont les types de déjeuner consommés en Suisse et sont-ils associés à la qualité globale de l'alimentation?Krieger, Jean-Philippe; Chatelan, Angeline; Pestoni, Giulia; Sych, Janice Marie; Faeh, David, et al
2017Rüstabfälle - Vergleich Gastronomie und VerarbeitungsindustrieMüller, Claudia; Städeli, Carolina; Beretta, Claudio; Buchli, Jürg
2016Schlussbericht Organische Verluste aus der Lebensmittelindustrie in der Schweiz : Massenflussanalyse nach Branchen und Beurteilung von Vermeidung / VerwertungBaier, Urs; Mosberger, Lona; Gröbly, Dominik; Buchli, Jürg; Müller, Claudia
2015Screening for β-D-glucan producing lactic acid bacteria isolated from environmental sourcesMischler, Sandra; Kinner, Mathias; Wolter, Anika; Kleinert, Michael; Gantenbein-Demarchi, Corinne, et al
Feb-2022Softscope : automatic evaluation of microscopy imagesBusin, Adrian; Vorburger, Robert; Kinner, Mathias
2007Strategy for allergenicity assessment of "natural novel foods" : clinical and molecular investigation of exotic vegetables (water spinach, hyacinth bean and Ethiopian eggplant)Gubesch, Michaela; Theler, Barbara; Mathis, Alex; Dutta, Manjula; Baumer, Beatrice, et al
6-Nov-2018Sugar reduction in granola / crunchy types of breakfast cerealsCezanne, Marie-Louise; Infanger, Esther; Schlüchter, Steffi; Bongartz, Annette
2017Sustainable and healthy diets : trade-offs and synergiesBrombach, Christine; Flückiger, Stefan; Rohrmann, Sabine; Sych, Janice Marie; Schneider, K., et al
Mar-2022System-2-Nudges in der Außer-Haus-Verpflegung : ein Feldexperiment zur Förderung der nachhaltigen MenüwahlBerger, Verena; Burkhalter, Linda; Müller, Claudia
2008Systemische Faktoren von Übergewicht/Adipositas bei Kindern im VorschulalterUllrich, Claudia; Zippel, Nina; Schmal, Anna; Krömker, Dörthe; Bode, Christiane, et al