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Issue Date | Title | Involved Person(s) |
21-Aug-2019 | Ohmic heating - a novel approach for gluten-free bread baking | Bender, Denisse; Gratz, Maximilian; Vogt, Silvan; Fauster, Thomas; Wicki, Beata, et al |
Jun-2019 | Optimization of the gas composition for an extended shelf life of fresh shiitake (Lentinula edodes) stored at room temperature | Miescher, Susanna; Yildirim, Selçuk |
2014 | Overweight and obesity : a history of diet - results of a study with adolescents from a psychosocial perspective in Germany | Krömker, Dörthe; Stolberg, Andreas; Eierdanz, F.; Müller, Claudia; Parlesak, Alexandr |
May-2016 | Ökobilanz von Schweizer Wein aus ÖLN- und biologischer Produktion | Wettstein, Sarah; Schumacher, Peter; Buchli, Jürg; Stucki, Matthias; Meier, Matthias Samuel |
12-Jan-2016 | Ökobilanz von Schweizer Wein aus PIWI-Rebsorten | Wettstein, Sarah; Schumacher, Peter; Buchli, Jürg; Meier, Matthias Samuel; Stucki, Matthias |
2-Jan-2024 | Potential of lactic acid bacteria and Bacillus spp. in a bio-detoxification strategy for mycotoxin contaminated wheat grains | Mischler, Sandra; André, Amandine; Freimüller Leischtfeld, Susette; Müller, Nadina; Chetschik, Irene, et al |
15-Sep-2023 | Proteinhaltige Lebensmittel im Vergleich – eine Datenbank hilft weiter | Müller, Claudia |
2015 | Pulverbasierter 3D Druck im Bereich Food | Buchli, Jürg |
2018 | Purified exopolysaccharides from Weissella confusa 11GU-1 and Propionibacterium freudenreichii JS15 act synergistically on bread structure to prevent staling | Tinzl-Malang, S.; Grattepanche, F.; Rast, P.; Sych, Janice Marie; Lacroix, C. |
9-Apr-2020 | Purified exopolysaccharides from Weissella confusa 11GU-1 and Propionibacterium freudenreichii JS15 act synergistically on bread structure to prevent staling | Tinzl-Malang, Saskia Katharina; Grattepanche, Franck; Rast, Peter; Fischer, Peter; Sych, Janice Marie, et al |
2018 | Quels sont les types de déjeuner consommés en Suisse et sont-ils associés à la qualité globale de l'alimentation? | Krieger, Jean-Philippe; Chatelan, Angeline; Pestoni, Giulia; Sych, Janice Marie; Faeh, David, et al |
2017 | Rüstabfälle - Vergleich Gastronomie und Verarbeitungsindustrie | Müller, Claudia; Städeli, Carolina; Beretta, Claudio; Buchli, Jürg |
2016 | Schlussbericht Organische Verluste aus der Lebensmittelindustrie in der Schweiz : Massenflussanalyse nach Branchen und Beurteilung von Vermeidung / Verwertung | Baier, Urs; Mosberger, Lona; Gröbly, Dominik; Buchli, Jürg; Müller, Claudia |
2015 | Screening for β-D-glucan producing lactic acid bacteria isolated from environmental sources | Mischler, Sandra; Kinner, Mathias; Wolter, Anika; Kleinert, Michael; Gantenbein-Demarchi, Corinne, et al |
Feb-2022 | Softscope : automatic evaluation of microscopy images | Busin, Adrian; Vorburger, Robert; Kinner, Mathias |
2007 | Strategy for allergenicity assessment of "natural novel foods" : clinical and molecular investigation of exotic vegetables (water spinach, hyacinth bean and Ethiopian eggplant) | Gubesch, Michaela; Theler, Barbara; Mathis, Alex; Dutta, Manjula; Baumer, Beatrice, et al |
6-Nov-2018 | Sugar reduction in granola / crunchy types of breakfast cereals | Cezanne, Marie-Louise; Infanger, Esther; Schlüchter, Steffi; Bongartz, Annette |
2017 | Sustainable and healthy diets : trade-offs and synergies | Brombach, Christine; Flückiger, Stefan; Rohrmann, Sabine; Sych, Janice Marie; Schneider, K., et al |
Mar-2022 | System-2-Nudges in der Außer-Haus-Verpflegung : ein Feldexperiment zur Förderung der nachhaltigen Menüwahl | Berger, Verena; Burkhalter, Linda; Müller, Claudia |
2008 | Systemische Faktoren von Übergewicht/Adipositas bei Kindern im Vorschulalter | Ullrich, Claudia; Zippel, Nina; Schmal, Anna; Krömker, Dörthe; Bode, Christiane, et al |