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Issue DateTitleInvolved Person(s)
Mar-2024Food for careGerber, Nicole
Oct-2019Food from Wood : Produktion von essbaren Insekten mit Hilfe neuartiger FuttermittelHerren, Pascal; Grunder, Jürg
2021Food ingredients and food made with plant cell and tissue cultures : state‐of‐the art and future trendsGubser, Geraldine; Vollenweider, Sabine; Eibl, Dieter; Eibl, Regine
2019Food packaging innovationsYildirim, Selçuk
2019Food packaging trendsYildirim, Selçuk
12-Aug-2022Food preferences throughout the menstrual cycle : a computer-assisted neuro-endocrino-psychological investigationLefebvre, Marie; Hengartner, Michael P.; Tronci, Enrico; Mancini, Toni; Ille, Fabian, et al
22-Jun-2015Food production in smallholder farming systems : developing a spatially explicit decision-model for trade opportunitiesJaisli, Isabel; Laube, Patrick
20-Nov-2019Food regulations and enforcement in SwitzerlandKirchsteiger-Meier, Evelyn
Nov-2006Food Safety : Rückblick über die letzten Jahre - was hat sich verändert?Gantenbein-Demarchi, Corinne
Jul-2016Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food IndustryLeinert, Lisa; Brand, Fridolin S.; Duma, Fabio
Jul-2016Food Sector Study : Figures, Structure, Forces of Change, and Development Potential of the Swiss Food IndustryLeinert, Lisa; Brand, Fridolin S.; Duma, Fabio
Mar-2018Food Sharing : engagiert gegen LebensmittelverschwendungBaur, Nicole Anja
2019Food trade between Brazil and Switzerland : pathways to drive family farming and sustainabilityJaisli, Isabel; Corrêa da Silva, Marcelo; Rossi Borges, João Augusto; Stucki, Matthias; Favarini Ruviaro, Claudio, et al
Dec-2018Food waste digestion : anaerobic digestion of food waste for a circular economyBanks, Charles; Heaven, Sonja; Zhang, Yue; Baier, Urs; Murphy, Jerry
2014Food Waste in der Gemeinschaftsverpflegung : eine Untersuchung in Schweizer BetriebenBetz, Alexandra; Müller, Claudia
2014Food waste in the Swiss food service industry : magnitude and potential for reductionBetz, Alexandra; Buchli, Jürg; Göbel, Christine; Müller, Claudia
2019Food-Events zwischen Lifestyle, Erlebnisgastronomie und ökologischem Gewissen : „ein großes Thema in Zürich und generell im Tourismus ist das Thema ‚Food-Tourismus‘“Muri Koller, Gabriela; Hartmann, Luzius
2023Foodcoops in der Stadt Zürich : Untersuchung der Sichtweise beteiligter Lieferant:innenGrüter, Roman; Veith, Claudia; Pape, Jens; Burri, Carmen
26-Nov-2021Foodflow – und plötzlich ist alles digitalMerkle, Thorsten
2020Foodscape - Begleitdossier für Lehrpersonen : Lernspiel und Unterrichtsmaterial zum Schweizer ErnährungssystemMariani, Ennio; Schmitt, Emilia; Jaisli, Isabel