Browsing by Keywords for Webfeeds LM-Technologie

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  

Showing results 56 to 75 of 124 < previous   next >
Issue DateTitleInvolved Person(s)
2015Health risks associated with meat consumption : a review of epidemiological studiesBattaglia Richi, Evelyne; Baumer, Beatrice; Conrad, Beatrice; Darioli, Roger; Schmid, Alexandra, et al
2023Heat and shear stability of particle stabilised foams for application in gluten‑free breadSchmid, Tamara; Leue, Ramona; Müller, Nadina
Dec-2021Impact of selected baking and vacuum cooling parameters on the quality of toast breadKinner, Mathias; Rüegg, Ramona; Weber, Claudia A.; Buchli, Jürg; Durrer, Ludwig, et al
3-Dec-2020Inadequate status and low awareness of folate in Switzerland : a call to strengthen public health measures to ensure sufficient intakesHerter-Aeberli, Isabelle; Wehrli, Nina; Bärlocher, Kurt; Andersson, Maria; Sych, Janice Marie
Mar-2018"Informational Nudges“ zur Förderung eines nachhaltigen Ernährungsverhaltens in der Gemeinschaftsgastronomie : ein FeldexperimentBerger, Verena; Müller, Claudia; Bearth, Angela
Mar-2022Interventionen zur Förderung einer klimabewussten Ernährung : ein Feldexperiment in städtischen VerpflegungsbetriebenBerger, Verena; Müller, Claudia; Egeler, Gian-Andrea; Bradford, Sebastian; Stucki, Matthias
16-Jun-2022Investigation of alcohol-drinking levels in the Swiss population : differences in diet and associations with sociodemographic, lifestyle and anthropometric factorsBae, Dasom; Wróbel, Anna; Kaelin, Ivo; Pestoni, Giulia; Rohrmann, Sabine, et al
2020Investigation of processed meat consumption from the National Nutritional Survey menuCH and ecological data for colorectal cancer incidence in SwitzerlandSych, Janice; Kaelin, Ivo; Inanir, Dilara; Faeh, David; Pestoni, Giulia, et al
2015Is adolescent body weight associated with parental beliefs about overweight, attitudes towards food, and the home environment?Krömker, Dörthe; Stolberg, Andreas; Müller, Claudia; Tian, Zhe; Parlesak, Alexandr
Dec-2018Kakaopulpe : Rohmaterial mit PotentialMüller, Claudia; Müller, Nadina
Mar-2022Klimabewusste und ausgewogene Ernährung in städtischen Verpflegungsbetrieben : Erarbeitung eines Menü-Sets mit nachhaltigen Mittagsmahlzeiten für Personalrestaurants und AlterszentrenMüller, Claudia; Berger, Verena; Egeler, Gian-Andrea; Bradford, Sebastian; Stucki, Matthias
2015Knowledge and awareness of relevant aspects of folate/folic acid among young men and women in SwitzerlandSych, Janice Marie; Baumer, Beatrice; Steinemann, Nina; Küttel-Wuillemin, Martina; Bärlocher, Kurt, et al
2015Kriterien zur Beurteilung für das an Kinder gerichtete Lebensmittelmarketing : EndberichtBaumer, Beatrice; Brombach, Christine; Knöbel, Henriette; Lipp, Beatrice; Sych, Janice Marie
2009Language of bread : expertview - bread flavoursKleinert, Michael; Cook-Gummery, Stella
7-Nov-2018Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCHKrieger, Jean-Philippe; Chatelan, Angeline; Pestoni, Giulia; Sych, Janice Marie; Faeh, David, et al
2019Learning organizational ambidexterity : a joint-variance synthesis of exploration-exploitation modes on performanceKerry-Krause, Matthew J.; DeSimone, Justin
Nov-2021Leitfaden zur Reduktion von Lebensmittelverlusten bei der Abgabe von Lebensmitteln : rechtliche Aspekte und Lebensmittelsicherheit (Grundlagenbericht)Beretta, Claudio; Kremer-Hartmann, Katrin; Spielmann-Prada, Giovanna; Züst, Monja; Gantenbein-Demarchi, Corinne, et al
Nov-2021Leitfaden zur Reduktion von Lebensmittelverlusten bei der Datierung von Lebensmitteln : rechtliche Aspekte und Lebensmittelsicherheit (Grundlagenbericht)Spielmann-Prada, Giovanna; Kremer-Hartmann, Katrin; Züst, Monja; Beretta, Claudio; Müller, Claudia, et al
4-Nov-2016Mahlzeiten im Verlauf von drei GenerationenBrombach, Christine
Jan-2020menuCH - wie ernährt sich die SchweizRohrmann, Sabine; Pestoni, Giulia; Krieger, Jean-Philippe; Faeh, David; Sych, Janice Marie, et al