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Issue DateTitleInvolved Person(s)
2017Rüstabfälle - Vergleich Gastronomie und VerarbeitungsindustrieMüller, Claudia; Städeli, Carolina; Beretta, Claudio; Buchli, Jürg
2016Schlussbericht Organische Verluste aus der Lebensmittelindustrie in der Schweiz : Massenflussanalyse nach Branchen und Beurteilung von Vermeidung / VerwertungBaier, Urs; Mosberger, Lona; Gröbly, Dominik; Buchli, Jürg; Müller, Claudia
2015Screening for β-D-glucan producing lactic acid bacteria isolated from environmental sourcesMischler, Sandra; Kinner, Mathias; Wolter, Anika; Kleinert, Michael; Gantenbein-Demarchi, Corinne, et al
Feb-2022Softscope : automatic evaluation of microscopy imagesBusin, Adrian; Vorburger, Robert; Kinner, Mathias
2007Strategy for allergenicity assessment of "natural novel foods" : clinical and molecular investigation of exotic vegetables (water spinach, hyacinth bean and Ethiopian eggplant)Gubesch, Michaela; Theler, Barbara; Mathis, Alex; Dutta, Manjula; Baumer, Beatrice, et al
6-Nov-2018Sugar reduction in granola / crunchy types of breakfast cerealsCezanne, Marie-Louise; Infanger, Esther; Schlüchter, Steffi; Bongartz, Annette
2017Sustainable and healthy diets : trade-offs and synergiesBrombach, Christine; Flückiger, Stefan; Rohrmann, Sabine; Sych, Janice Marie; Schneider, K., et al
Mar-2022System-2-Nudges in der Außer-Haus-Verpflegung : ein Feldexperiment zur Förderung der nachhaltigen MenüwahlBerger, Verena; Burkhalter, Linda; Müller, Claudia
2008Systemische Faktoren von Übergewicht/Adipositas bei Kindern im VorschulalterUllrich, Claudia; Zippel, Nina; Schmal, Anna; Krömker, Dörthe; Bode, Christiane, et al
2011Systemische Risikofaktoren relativieren den alleinigen Einfluss von Ernährung und Bewegung bei der Entstehung von Übergewicht und Adipositas bei Kindern und JugendlichenMüller, Claudia; Roscher, Kirsten; Parlesak, Alexandr; Bode, Christiane
2011Targetting multifunctional bakery products : an updateSych, Janice Marie
2015Textur von BackwarenCezanne, Marie-Louise; Kinner, Mathias; Popp, Martin; Bongartz, Annette; Kleinert, Michael
2014Texture of baked goodsKinner, Mathias; Popp, Martin; Bongartz, Annette; Kleinert, Michael
2010The Bread Flavor Wheel : the key to speaking the same language as your customers!Cook, Stella; Kleinert, Michael
2020The effectiveness of the IpOp model decision tree to calibrate projects at the pre-project stageMüller, Nadina; Moses, Mark; Cohen, Raphaël
17-Feb-2021The first characterisation of meat consumption across sociodemographic, lifestyle and anthropometric groups in Switzerland : results from the National Nutrition Survey menuCHTschanz, Linda; Kaelin, Ivo; Wróbel, Anna; Pestoni, Guilia; Rohrmann, Sabine, et al
May-2020The importance of sweet beverage definitions when targeting health policies : the case of SwitzerlandSousa, Angelica; Sych, Janice Marie; Rohrmann, Sabine; Faeh, David
9-Sep-2012The important role of sensory evaluation in the development of novel multifunctional ingredientsSych, Janice Marie; Popp, Stephan; Bongartz, Annette; Mathias, Mathias; Grattepanche, Franck
2012Umweltauswirkungen des Ernährungsverhaltens von normalgewichtigen, übergewichtigen und adipösen JugendlichenZwick, Michael; Müller, Claudia
2016Vitamin B12 : physiology, production and applicationSych, Janice Marie; Lacroix, Christophe; Stevens, Marc J.A.