Browsing by Keywords for Webfeeds Sensorik

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  

Showing results 185 to 204 of 214 < previous   next >
Issue DateTitleInvolved Person(s)
2015TeeBongartz, Annette; Cezanne, Marie-Louise; Julius, Nina
2015Temperature sensing and sensor design using a new thermographic phosphor for a wide range of applicationsBorisov, Sergey; Klimant, Ingo; Bürgi, René; Venturini, Francesca
2015Textur von BackwarenCezanne, Marie-Louise; Kinner, Mathias; Popp, Martin; Bongartz, Annette; Kleinert, Michael
Sep-2014The impact of age on perception : liking of sucrose and citric acid enriched apple juices in young and elderly peopleBruckner, Michael Josef; Kinner, Julia; Bongartz, Annette
20-Feb-2023The impact of fat deterioration on formation of acrylamide in fried foodsGertz, Christian; Aladedunye, Felix; Popp, Martin; Matthäus, Bertrand
9-Sep-2012The important role of sensory evaluation in the development of novel multifunctional ingredientsSych, Janice Marie; Popp, Stephan; Bongartz, Annette; Mathias, Mathias; Grattepanche, Franck
2015The role of internet recipes in cookingBartsch, Silke; Brombach, Christine; Winkler, Gertrud
2013The Swiss chocolate panel : a standardised language for the sensory evaluation of chocolate across companiesChatelain, Karin
Mar-2018Topinambur, ein leckeres WintergemüseBrombach, Christine
2017Tracking animals and predictive healthcare using new low power radio standard LoRaFrüh, Daniel; Umstätter, Christina; Schick, Matthias
2017Ultracompact oxygen sensor using nanoporous materials as strongly-scattering multipass cell for tunable diode laser absorption spectroscopyVenturini, Francesca; Schönherr, Veit; Adolfsson, Erik
2015Über Gewicht im Alter : Lebensqualität, Langlebigkeit und kulturelle NormenBrombach, Christine
2016Über Gewicht im Alter : Lebensqualität, Langlebigkeit und kulturelle NormenBrombach, Christine
2014Verpflegungsmanagement im Spital als SchnittstellenaufgabeHofer, Susanne; Brombach, Christine; Kauf, Peter
2015Verpflegungssituation und ambulante Mahlzeitendienste in der Schweiz : die VERLA-StudieBrombach, Christine; Pfau, Claudia; Pipas, Maxine; Ziesemer, Katrin; Bergheim, Ina, et al
Nov-2014Was bleibt, was ändert sich? Eine 3-Generationen-Studie zum Verzehr von und Umgang mit LebensmittelnBrombach, Christine; Haefeli, Deborah; Bartsch, Silke; Clauss, Anne Sophie; Winkler, Gertrud
2012Was macht die "Frische" von Brot aus?Bongartz, Annette; Popp, Martin; Marthaler, Martin; Kinner, Julia; Bühler, Thomas, et al
8-Mar-2018Was macht Ernährungsberatung nachhaltig und zukunftsfähig?Brombach, Christine
8-Mar-2018Was möchten junge Erwachsene an ihrem Ernährungsverhalten ändern und wie wollen sie das erreichen?Rohde, Anna; Lorkowski, Stefan; Dawczynski, Christine; Brombach, Christine
2007Was und wie riechen wir eigentlich?Bongartz, Annette