Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Person
Title
Issue Date
ZHAW Projects
Organisational Unit
Publication Type
Subject (DDC)
Subject
Keywords for Webfeeds
Series
ZHAW Magazines
Language
Deutsch
English
Sign on to:
My workspace
Receive email
updates
Edit Profile
ZHAW digitalcollection
Browsing by Keywords for Webfeeds LM-Technologie
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Metadata reports
CSV (short)
RIS
BibTeX
Showing results 65 to 84 of 124
< previous
next >
Issue Date
Title
Involved Person(s)
Dec-2018
Kakaopulpe : Rohmaterial mit Potential
Müller, Claudia
;
Müller, Nadina
Mar-2022
Klimabewusste und ausgewogene Ernährung in städtischen Verpflegungsbetrieben : Erarbeitung eines Menü-Sets mit nachhaltigen Mittagsmahlzeiten für Personalrestaurants und Alterszentren
Müller, Claudia
;
Berger, Verena
;
Egeler, Gian-Andrea
;
Bradford, Sebastian
;
Stucki, Matthias
2015
Knowledge and awareness of relevant aspects of folate/folic acid among young men and women in Switzerland
Sych, Janice Marie
;
Baumer, Beatrice
;
Steinemann, Nina
;
Küttel-Wuillemin, Martina
;
Bärlocher, Kurt
, et al
2015
Kriterien zur Beurteilung für das an Kinder gerichtete Lebensmittelmarketing : Endbericht
Baumer, Beatrice
;
Brombach, Christine
;
Knöbel, Henriette
;
Lipp, Beatrice
;
Sych, Janice Marie
2009
Language of bread : expertview - bread flavours
Kleinert, Michael
;
Cook-Gummery, Stella
7-Nov-2018
Le type de déjeuner est-il associé à la qualité globale de l’alimentation en Suisse? Données de l’enquête nationale sur l’alimentation menuCH
Krieger, Jean-Philippe
;
Chatelan, Angeline
;
Pestoni, Giulia
;
Sych, Janice Marie
;
Faeh, David
, et al
2019
Learning organizational ambidexterity : a joint-variance synthesis of exploration-exploitation modes on performance
Kerry-Krause, Matthew J.
;
DeSimone, Justin
Nov-2021
Leitfaden zur Reduktion von Lebensmittelverlusten bei der Abgabe von Lebensmitteln : rechtliche Aspekte und Lebensmittelsicherheit (Grundlagenbericht)
Beretta, Claudio
;
Kremer-Hartmann, Katrin
;
Spielmann-Prada, Giovanna
;
Züst, Monja
;
Gantenbein-Demarchi, Corinne
, et al
Nov-2021
Leitfaden zur Reduktion von Lebensmittelverlusten bei der Datierung von Lebensmitteln : rechtliche Aspekte und Lebensmittelsicherheit (Grundlagenbericht)
Spielmann-Prada, Giovanna
;
Kremer-Hartmann, Katrin
;
Züst, Monja
;
Beretta, Claudio
;
Müller, Claudia
, et al
4-Nov-2016
Mahlzeiten im Verlauf von drei Generationen
Brombach, Christine
Jan-2020
menuCH - wie ernährt sich die Schweiz
Rohrmann, Sabine
;
Pestoni, Giulia
;
Krieger, Jean-Philippe
;
Faeh, David
;
Sych, Janice Marie
, et al
2015
Menü-Nachhaltigkeits-Index (MNI) : ein benutzerfreundliches Tool zur Nachhaltigkeitsbeurteilung von Menüs in der Gemeinschaftsgastronomie
Müller, Claudia
2018
Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : Bewertungsgrundlage und Kommunikationsansätze
Müller, Claudia
;
Berger, Verena
2014
Der Menü-Nachhaltigkeits-Index : ein Akzeptanztest
Ebker, Jona
;
Sych, Janice Marie
;
Müller, Claudia
2016
Der "Menü-Nachhaltigkeits-Index"
Müller, Claudia
;
Stucki, Matthias
;
Zehnder, Patrizia
;
Ebker, Jona
;
Wohlleben, Marie
, et al
2012
Multifunctional bakery bio-ingredients and nutritional supplements by fermentation of co-cultures of lactic acid bacteria and proprionibacteria
Lacroix, Christophe
;
Sych, Janice Marie
;
Miescher Schwenninger, Susanne
;
Kleinert, Michael
7-Jul-2022
Mycotoxins reduction strategies to reintroduce grain side product streams into the food value chain
André, Amandine
;
Freimüller Leischtfeld, Susette
;
Mischler, Sandra
;
Hecht, Katrin
;
Stäheli, Luca
, et al
2011
Nachhaltige Ernährung : Menü-Nachhaltigkeits-Index
Müller, Claudia
;
Grabherr, Patrizia Margrith
;
Brombach, Christine
2013
Nachhaltigkeit : Grundlagen und Strategien am Beispiel der Wertschöpfungskette Brot
Müller, Claudia
2013
Nachhaltigkeit in der Ernährungswirtschaft
Buchli, Jürg