Browsing by Keywords for Webfeeds LM-Technologie

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  

Showing results 30 to 49 of 124 < previous   next >
Issue DateTitleInvolved Person(s)
2013Ebenen der Nachhaltigkeit in der Lebensmittelwirtschaft : Projekte der Fachstelle Nachhaltigkeit & EnergieMüller, Claudia
2015Effect of glutamate accumulation during sourdough fermentation with lactobacillus reuteri on the taste of bread and sodium-reduced breadZhao, Cindy J.; Kinner, Mathias; Wismer, Wendy; Gänzle, Michael G.
15-Sep-2022Effect of particle characteristics and foaming parameters on resulting foam quality and stabilityRüegg, Ramona; Schmid, Tamara; Hollenstein, Lukas; Müller, Nadina
Sep-2022Effectiveness of perforation methods for wheat kernelsStäheli, Luca; Kinner, Mathias; Müller, Nadina
Aug-2021Energie- und klimabewusste Ernährung in städtischen VerpflegungsbetriebenBerger, Verena; Müller, Claudia; Egeler, Gian-Andrea; Muir, Karen; Bradford, Sebastian, et al
2016Energieeffizienz des BrotbackprozessesBuchli, Jürg; Aus der Au, Philipp; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael
2016Energieeffizienz des Brotbackprozesses : Teil 2Buchli, Jürg; Aus der Au, Philipp; Kinner, Mathias; Kleinert, Michael
2013Energiesparen durch EnergiebenchmarkBuchli, Jürg
2016Energieverbrauch bei der KernobstlagerungSchaub, Jolanda; Buchli, Jürg; Rombini, Sanzio; Gasser, Franz
Mar-2012Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer GemeinschaftsgastronomieGrabherr, Patrizia Margrith; Brombach, Christine; Müller, Claudia
Mar-2012Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer InstitutionenSchuh, Katrin; Böhm, Volker; Seidel, Kathrin; Brombach, Christine; Müller, Claudia, et al
7-Mar-2018Die Ernährungsphysiologischen Balancepunkte (EBP) : ein Modell zur Beurteilung der Ausgewogenheit von Mittagsmahlzeiten in der Außer-Haus-VerpflegungMüller, Claudia; Berger, Verena; Schmutz, Christa; Baumer, Beatrice
2018Estimation and characterization of different types of vegetarians in a swiss universitySych, Janice Marie
Apr-2014Estimation of critical vitamins in seniors by food frequency questionnaire and lifestyleSych, Janice Marie; Clauss, Anne Sophie; Bongartz, Annette; Brombach, Christine
2020Evaluation of innovative technological approaches to replace palmoil with physically modified Swiss rapeseed oil in bakery productsSchmid, Tamara; Baumer, Beatrice; Rüegg, Ramona; Näf, Patrick; Kinner, Mathias, et al
2020Evaluation of the effect of a novel membrane filtration system on the life span of frying oilGeiger, Philippe; Buchli, Jürg; Rüegg, Ramona; Müller, Nadina
2-Dec-2015Exopolysaccharides from co-cultures of Weissella confusa 11GU-1 and Propionibacterium freudenreichii JS15 act synergistically on wheat dough and bread textureTinzl-Malang, Saskia Katharina; Rast, Peter; Grattepanche, Franck; Sych, Janice Marie; Lacroix, Christophe
2015Fachstelle Nachhaltigkeit und EnergieBuchli, Jürg; Müller, Claudia
2008Faktoren jenseits der Ernährung : Übergewicht und Adipositas bei Kindern und Jugendlichen als systemisches RisikoUllrich, Claudia; Parlesak, Alexandr; Stolberg, Andreas; Krömker, Dörthe; Bode, Christiane
18-Mar-2011Feasibility-Test eines für die Schweiz entwickelten Online-WiegeprotokollsMüller, Claudia; Good, Stephanie; Brombach, Christine