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Involved Person(s)
2013
Ebenen der Nachhaltigkeit in der Lebensmittelwirtschaft : Projekte der Fachstelle Nachhaltigkeit & Energie
Müller, Claudia
2015
Effect of glutamate accumulation during sourdough fermentation with lactobacillus reuteri on the taste of bread and sodium-reduced bread
Zhao, Cindy J.
;
Kinner, Mathias
;
Wismer, Wendy
;
Gänzle, Michael G.
15-Sep-2022
Effect of particle characteristics and foaming parameters on resulting foam quality and stability
Rüegg, Ramona
;
Schmid, Tamara
;
Hollenstein, Lukas
;
Müller, Nadina
Sep-2022
Effectiveness of perforation methods for wheat kernels
Stäheli, Luca
;
Kinner, Mathias
;
Müller, Nadina
Aug-2021
Energie- und klimabewusste Ernährung in städtischen Verpflegungsbetrieben
Berger, Verena
;
Müller, Claudia
;
Egeler, Gian-Andrea
;
Muir, Karen
;
Bradford, Sebastian
, et al
2016
Energieeffizienz des Brotbackprozesses
Buchli, Jürg
;
Aus der Au, Philipp
;
Kinner, Mathias
;
Kleinert, Michael
2016
Energieeffizienz des Brotbackprozesses : Teil 2
Buchli, Jürg
;
Aus der Au, Philipp
;
Kinner, Mathias
;
Kleinert, Michael
2013
Energiesparen durch Energiebenchmark
Buchli, Jürg
2016
Energieverbrauch bei der Kernobstlagerung
Schaub, Jolanda
;
Buchli, Jürg
;
Rombini, Sanzio
;
Gasser, Franz
Mar-2012
Entwicklung eines „Menü-Nachhaltigkeits-Index“ für die Schweizer Gemeinschaftsgastronomie
Grabherr, Patrizia Margrith
;
Brombach, Christine
;
Müller, Claudia
Mar-2012
Ernährung und Nachhaltigkeit : Studie an drei Schweizer Institutionen
Schuh, Katrin
;
Böhm, Volker
;
Seidel, Kathrin
;
Brombach, Christine
;
Müller, Claudia
, et al
7-Mar-2018
Die Ernährungsphysiologischen Balancepunkte (EBP) : ein Modell zur Beurteilung der Ausgewogenheit von Mittagsmahlzeiten in der Außer-Haus-Verpflegung
Müller, Claudia
;
Berger, Verena
;
Schmutz, Christa
;
Baumer, Beatrice
2018
Estimation and characterization of different types of vegetarians in a swiss university
Sych, Janice Marie
Apr-2014
Estimation of critical vitamins in seniors by food frequency questionnaire and lifestyle
Sych, Janice Marie
;
Clauss, Anne Sophie
;
Bongartz, Annette
;
Brombach, Christine
2020
Evaluation of innovative technological approaches to replace palmoil with physically modified Swiss rapeseed oil in bakery products
Schmid, Tamara
;
Baumer, Beatrice
;
Rüegg, Ramona
;
Näf, Patrick
;
Kinner, Mathias
, et al
2020
Evaluation of the effect of a novel membrane filtration system on the life span of frying oil
Geiger, Philippe
;
Buchli, Jürg
;
Rüegg, Ramona
;
Müller, Nadina
2-Dec-2015
Exopolysaccharides from co-cultures of Weissella confusa 11GU-1 and Propionibacterium freudenreichii JS15 act synergistically on wheat dough and bread texture
Tinzl-Malang, Saskia Katharina
;
Rast, Peter
;
Grattepanche, Franck
;
Sych, Janice Marie
;
Lacroix, Christophe
2015
Fachstelle Nachhaltigkeit und Energie
Buchli, Jürg
;
Müller, Claudia
2008
Faktoren jenseits der Ernährung : Übergewicht und Adipositas bei Kindern und Jugendlichen als systemisches Risiko
Ullrich, Claudia
;
Parlesak, Alexandr
;
Stolberg, Andreas
;
Krömker, Dörthe
;
Bode, Christiane
18-Mar-2011
Feasibility-Test eines für die Schweiz entwickelten Online-Wiegeprotokolls
Müller, Claudia
;
Good, Stephanie
;
Brombach, Christine